Boekenaanbiedingen

Historalis is voortgekomen uit opgravingsbedrijf Archeodienst. Uit de erfenis van Archeodienst zijn nog enkele prachtige publicaties verkrijgbaar. Het gaat om vier pareltjes uit het oeuvre van Archeodienst. Vier monografieën over bijzondere mega-opgravingen met zeer veel kleurenafbeeldingen, drie DVD's met talloze digitale bijlagen en twee insteekvellen. In totaal gaat het om bijna 2000 bladzijden met een gewicht van 7,7 kg. De boeken in A4-formaat hebben alle  een harde kaft en zijn genaaid gebonden, zodat ze niet uit elkaar zullen vallen. 

De boeken over Borgharen en Itteren zouden bij elke Limburgse archeoloog of archeologiefan in de kast moeten staan. Het boek over Vlissingen is niet alleen voor de Zeeuwse archeoloog en historicus een must, maar ook voor iedereen die zich met de archeologie van de Nieuwe tijd bezighoudt.

Klik hieronder op het boek waarin je geïnteresseerd bent

Borgharen

Paardengraf Borgharen

Vlissingen

Itteren-Voulwames

De boeken worden met een flinke korting ook als pakket aangeboden. De prijs is € 85,- voor de vier boeken bij elkaar. Je kunt het pakket hier bestellen.

Als je het Maaswerkenonderzoek van Borgharen en Itteren compleet wilt hebben, dan kun je ook de monografieën over de grootschalige proefsleuvenonderzoeken uit 2003 bestellen.

Proefsleuven Borgharen en Itteren